2011-08-22
 09:06:30

För lite semester?

Tycker du att du har haft för lite semester? Här kommer några tips hur du kan förvandla ditt eget hem till ett strålande semesterparadis:

Flygsemester
Packa 20 kg sten i den mest otympliga resväskan du kan hitta. Bä rsedan runt på den i din lägenhet/hus i ungefär 2 timmar. Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig. Försök sedan att äta med plastkniv och -gaffel ur en plapplåda. Be personen bredvid dig att välta ett glas rödvin på dig och spy i en papperspåse.

Utlandssemester
Köp ett solariekort a´10 ggr och använd alla under en och samma dag. Njut av kvällen med mycket sprit eller måttligt intag av ricinolja och natten med barhäng vid toalettstolen. Näste morgon, gå ut barfota och trampa i glas, vris upp alla element på högsta värme och sitt sedan inne resten av veckan med foten upp i vädret. Skriv kort till dina nära och kära och skryt om hur varmt och skönt det är.

Alpsemester
Ta på dig dina vinterkläder samt pjäxor, försök sedan att tränga dig in i garderoben med skidorna och stavarna på plats. Kom ut ur garderoben och bränn din tunga på en mugg med för varm choklad. Drick därefter öl och sprit på fastande mage. Häll en hink med isbitar i trapporna och försök sedan att klara dig bärandes stavarna och skidorna ner till nedrevåningen. Kortskrivning till nära och kära från sjukhuster precis som vid utlandssemestern.

Golfsemester
Ta på dig dina finaste utekläder och ge dig ut på promenad i områdets grönområde, helst där det finns buskar med mera. Ta med en skottkärra full av paraplyer och munnen full av svordomar. Regn är önskvärt. Bege dig sedan till områdets kvarteterskrog för att ljuga om golfsemestern.

Fiskesemester
Snubbla runt i närmaste stenröse tidigt på morgonkvisten. Stick händerna i en taggig buske så att fingrarna blir fulla med små sår. Blöt ner dina kläder och smörj in innehållet ur en gammal sillburk. Återvänd hem utan fångst, frustrerad, trött och hungrig. Svordomar och lögner som på golfsemestern.

Stugsemester
Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät konserver varje dag direkt ur burk. Köp klipulver och riv dina lemma blodiga. Kladda på myssolja för autentisk lukt. Läs samma gamla Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

Stugsemester med bastukväll
Samla några kraftiga gubbar i ett litet rum. En ställer sig i ett hörn och fräser, resten pruttar, halsar Koskenkorva och skriker högljutt ut sina åsikter om kvinnor, sprit och hur ofattbart stark en gubbe är, utan att lyssna på dom andra. I slutet av kvällen hoppar en av gubbarna med huvudet före i en stentrappa.

Simuleringssemester ger samma resultat som vilken traditionell semester som helst:
Du är riktigt gald över att komma tillbaka till jobbet igen!!


Frida

ha ha ha...!!PUBLICERAT: 2011-08-22, 10:04:25 | URL: http://missfeurda.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: