2011-08-23
 16:12:10

Haft världens bästa dag med min son! Finns...

20110823345 (MMS)

Haft världens bästa dag med min son! Finns det nå bättre sätt att avrunda den med än med ett sjujäkla legobygge?! :)

2011-08-22
 09:06:30

För lite semester?

Tycker du att du har haft för lite semester? Här kommer några tips hur du kan förvandla ditt eget hem till ett strålande semesterparadis:

Flygsemester
Packa 20 kg sten i den mest otympliga resväskan du kan hitta. Bä rsedan runt på den i din lägenhet/hus i ungefär 2 timmar. Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig. Försök sedan att äta med plastkniv och -gaffel ur en plapplåda. Be personen bredvid dig att välta ett glas rödvin på dig och spy i en papperspåse.

Utlandssemester
Köp ett solariekort a´10 ggr och använd alla under en och samma dag. Njut av kvällen med mycket sprit eller måttligt intag av ricinolja och natten med barhäng vid toalettstolen. Näste morgon, gå ut barfota och trampa i glas, vris upp alla element på högsta värme och sitt sedan inne resten av veckan med foten upp i vädret. Skriv kort till dina nära och kära och skryt om hur varmt och skönt det är.

Alpsemester
Ta på dig dina vinterkläder samt pjäxor, försök sedan att tränga dig in i garderoben med skidorna och stavarna på plats. Kom ut ur garderoben och bränn din tunga på en mugg med för varm choklad. Drick därefter öl och sprit på fastande mage. Häll en hink med isbitar i trapporna och försök sedan att klara dig bärandes stavarna och skidorna ner till nedrevåningen. Kortskrivning till nära och kära från sjukhuster precis som vid utlandssemestern.

Golfsemester
Ta på dig dina finaste utekläder och ge dig ut på promenad i områdets grönområde, helst där det finns buskar med mera. Ta med en skottkärra full av paraplyer och munnen full av svordomar. Regn är önskvärt. Bege dig sedan till områdets kvarteterskrog för att ljuga om golfsemestern.

Fiskesemester
Snubbla runt i närmaste stenröse tidigt på morgonkvisten. Stick händerna i en taggig buske så att fingrarna blir fulla med små sår. Blöt ner dina kläder och smörj in innehållet ur en gammal sillburk. Återvänd hem utan fångst, frustrerad, trött och hungrig. Svordomar och lögner som på golfsemestern.

Stugsemester
Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät konserver varje dag direkt ur burk. Köp klipulver och riv dina lemma blodiga. Kladda på myssolja för autentisk lukt. Läs samma gamla Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

Stugsemester med bastukväll
Samla några kraftiga gubbar i ett litet rum. En ställer sig i ett hörn och fräser, resten pruttar, halsar Koskenkorva och skriker högljutt ut sina åsikter om kvinnor, sprit och hur ofattbart stark en gubbe är, utan att lyssna på dom andra. I slutet av kvällen hoppar en av gubbarna med huvudet före i en stentrappa.

Simuleringssemester ger samma resultat som vilken traditionell semester som helst:
Du är riktigt gald över att komma tillbaka till jobbet igen!!

2011-08-19
 11:32:59

1:a kladdare!

Min Maja har börjat 1:an!!

1B går min stora tjej i nu!!
Nästan så man blir tårögd, min stora tjej.

Står väl inte på förrän hon kommer hem med killar, eller en hemlig tatuering, eller en piercing (fast det gör nog inget), eller stup full, eller gravid (!!!!!)
*ryser*
Min lilla tjej!

Nej tror vi satsar på att överleva 1:an först...

2011-08-19
 11:25:30

The bitch is back!!

Nu så är datorn tillbaka och jag är redo att börja blogga igen!

Kan omöjligt skriv allt ni missat men kan summera det hela med att jag har ett förjävla bra liv!!
Underbar man, underbara barn, underbara vänner och allt bara flyter på! Så skönt!

Om två veckor ska jag och mina brudar iväg på en liten spontan tjejkryssning!
Vart bestämt över en natt, så himla skoj ska det bli!
Ladda mamma-batterierna lite, det kan verkligen behövas!

Ikväll börjar jag att rida igen, ska bli skoj och se vilka som är nya i gruppen, många av orginalen som slutat tyvärr men jag hänger i! Skönt att röra lite på sig oxå :)

Nej nu ska jag läsa ikapp lite bloggar som jag inte läst på en månad!!
Jag återkommer...jag lovar!

Tja tja bitches!!

2011-08-09
 22:52:23

Våran dator är fortfarande utan laddare så...

Våran dator är fortfarande utan laddare så bloggen är fortfarande pausad! Lovar att försöka komma igång igen så fort jag kan!

2011-08-02
 11:24:12

Man blir bara 7 år en gång! Grattis Maja!!!!

20110802338 (MMS)

Man blir bara 7 år en gång! Grattis Maja!!!!